Jason Biggs - informace

3. února 2008 v 15:26 | Terezka |  Jason Biggs

Místo narození

Hasbrouck Heights, New Jersey, USA

Datum narození

12. května 1978 (Býk)
29 let (30. narozeniny slaví za 99 dní)

Kam si napsat o autogram

Innovative Artist
235 Park Avenue South
New York, NY 10003
USA
Jason Biggs - obrázek

Výběrová filmografie (herecká)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.
2008Over Her Dead Body (Dan)
Amorův zásek (Anderson)
2006Osm statečných (Charlie Cooper)
2004Táta na plný úvazek (Arthur Brickman)
2003Cokoliv (Jerry Falk)
Prci, prci, prcičky: Svatba (Jim Levenstein)
2001Prci, prci, prcičky 2 (Jim Levenstein)
Jay a mlčenlivý Bob vrací úder (sám sebe)
Pekelná ženská (Darren Silverman)
2000Kluci a holky (Hunter / Steve)
Křupan (Paul Tannek)
1999Prci, prci, prcičky (Jim Levenstein
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
I LIVE MY LIFE! I LOVE MY LIFE :D