R. Williams

21. ledna 2007 v 1:26 | Terezka |  Robbie Williams

Robbie Williams - životopis, fotografie, alba

Životopis ve zkratce

Jméno Robert Peter Maximilian Williams (Maximilian není Robbieho prostřední jméno, pouze si ho přisvojil, protože dle jeho slov "zní dobře"
Den narození 13. únor 1974
Místo narození Stoke-on-Trent, Anglie
Znamení vodnář
Čínský kalenář tygr
Výška 185 cm
Váha mění se :-)
Barva očí zelená
Barva vlasů tmavěhnědá
Reklama Reebok, Versace, 7Up, Pepsi
Vzdělání Primary School - Mill Hill Primary School, Sunnyside Ave., Tunstall
Secondary School - St. Margaret Ward High School, Little Chell Lane, Tunstall
Koníčky fotbal, backgammon
Oblíbený fotbalový stadion Port Vale Football Ground, Hamil Road, Burslem
Rodina matka Janet, otec Pete, sestra Stally
Bydliště London, Chelsea Harbour a Los Angeles, California
Kontakt na Robbieho manažera (vyřizuje Robbieho korespondenci) Robbie Williams
iE Music Ltd.
111, Frithville Gardens
London
W12 7JQ
United Kingdom

Životopis

První zkušenosti s uměním našel již v brzkém věku v malé hospůdce U Rudého Lva, která patřila jeho rodičům. Ti se ale rozvedli, když byly Robbiemu dva roky. Školu vystudoval bez problémů. Zato zaměstnání mu dělalo problémy, neboť jako prodavač odrazoval lidi od koupě.

Již v patnácti se stal členem chlapecké skupiny Take That. Jejich začátky nebyli nijak růžové, na první koncert přišlo jenom deset lidí a jeden pes. Tak asi po roce a půl hráli v jednom klubu a sál puberťaček se rozječel. Tehdy si uvědomili, že tohle je jejich cílová skupina. Od té doby jejich kariéra prudce rostla a získali si milióny fanoušků. Jenže pro něj, jako dospívajícího mu tato sláva začala vadit. Známé jsou potíže s alkoholem a drogami. Jelikož už to nemohl dále vydržet rozhodl se i před odpor vydavatelské firmy ze skupiny Take That odejít. Ta se s ním hned začala soudit a jen na soudních výlohách musel zaplatit statisíce liber.

K jeho nejvýznamnějším úspěchům patří i album: Swing When You're Winning (09/2002) přes které se mu podařilo zasáhnout všechny vrstvy publika.

Známé jsou jeho poměry s osobnostmi jako byl nedávný s Gerri Halliwel, když už nemohl vydržet nápor novinářů svěřil, že se sní vyspal.

Diskografie

2005 Intensive Care
2004 Greatest Hits
2003 Escapology
2002 I've Been Expecting You
2002 Escapology
2001 Swing When You're Winning
2000 Sing When You're Winning
1998 The Ego Has Landed
1997 Life Thru' a Lens
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
I LIVE MY LIFE! I LOVE MY LIFE :D